Joy Gportal
Navigáció

00. Főoldal
01. Vendégkönyv
02. Fórum (sg)
03. Avatarok

04. Smiley
05. Névdíszítők
06. Msn rajzok
07. Kiírások msn-re

08. Tippek, trükkök
09. Ajánló
10. Szkriptek
11. Szettek
12.  Buttonom/cseréim

Ajánlott böngésző:
Mozilla Firefox

http://www.smileysnetwork.com/firefox/firefox1.gif

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2006-09-03
 

Kapcsolódást jelző kódok

A neved melletti nyílra kattintva, előjön egy legördülő menü. Itt tudod átállítani az állapotodat. Ezzel tudod jelezni a többieknek hogy éppen ráérsz-e beszélgetni, vagy sem.
A "További állapotok" menüpontra kattintva, saját állapotokat hozhatsz létre.
(pl.: ebédel, telefonál, filmet néz...)

Beszélgetés közben is megtudod változtatni az állapotodat. Abba a részben ahol barátaidnak írsz, írd be annak az állapotnak a kódját amilyenre változtatni szeretnéd állapotodat, és nyomj egy entert!
Ne aggódj, ez nem megy el üzenetbe a beszélgető félnek!
Ügyelj rá, hogy mindenképpen per jellel kezd!

 

Lássuk mit is jelentenek a különböző állapotok:

Elérhető: Ez azt jelenti hogy nyugodtan lehet írni, mert gépnél van.
Elfoglalt: Gépnél van, de más elfoglaltsága van (pl.: filmet néz), ezért nem biztos hogy vissza fog írni
Nincs a gépnél: Egyáltalán nincs a gépnél, tuti hogy nem fog vissza írni, ezért ne is próbálkozz....
Rejtve kapcsolódik: Ha valaki rejtve van fent, akkor olyan mintha ki lenne jelentkezve, de ő kezdeményezhet beszélgetést ha akar
Kijelentkezés: Ezzel ki jelentkezik az msnből

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!