Joy Gportal
Navigáció

00. Főoldal
01. Vendégkönyv
02. Fórum (sg)
03. Avatarok

04. Smiley
05. Névdíszítők
06. Msn rajzok
07. Kiírások msn-re

08. Tippek, trükkök
09. Ajánló
10. Szkriptek
11. Szettek
12.  Buttonom/cseréim

Ajánlott böngésző:
Mozilla Firefox

http://www.smileysnetwork.com/firefox/firefox1.gif

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2006-09-03
 

Alapfogalmak

 

Fogalom Magyarázat
MSN (messenger) olyan program, melyben beszélgetést kezdhetsz ismerőseiddel. Kicsit hasonlít az email-ezéshez, de az üzenet váltás sokkal gyorsabb, egyszerűbb és pontosabb.
Avatar vagy avatár az msn-ben megjelenő pici képecske a sarkokban, mely ábrázolhatja az msn-ező feleket, de az msn-ező hobbijára, kedvenc állatára, ételére… stb is irányulhat.
Smiley (szmájli) apró fejek, melyik kifejezhetik az msn-ező hangulatát.
Szkript Olyan kódok melyekkel msn-edet feldobhatod. (Pl.: állíthatsz be hátteret a partner listádon…)
Megosztási mappa Zenéket, képeket és egyéb fájlokat helyezhetsz bele. Ilyen mappát azzal a beszélgető partnereddel nyitsz amelyikkel akarsz. Sokkal könnyebb dolgod van egyszerre bele másolni (pl) a zenéket mint egyesével átküldözgetni.
Azonnali üzenet Ha partnered épp nincs gépnél, de neked fontos közlendőd van számára, rákattintasz, megírod neki, és amikor ő bejelentkezik egyből megkapja.
Személyes üzenet A többiek számára látható kiírás. Írhatsz bármit! Hogy milyen kedved van, hogy mindenki hagyjon békén, vagy hogy pénteken party nálad, de írhatsz közmondásokat, beszólásokat… egyszóval: akármit =) (Az üzenet hossza korlátozott!)


 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!