Joy Gportal
Navigáció

00. Főoldal
01. Vendégkönyv
02. Fórum (sg)
03. Avatarok

04. Smiley
05. Névdíszítők
06. Msn rajzok
07. Kiírások msn-re

08. Tippek, trükkök
09. Ajánló
10. Szkriptek
11. Szettek
12.  Buttonom/cseréim

Ajánlott böngésző:
Mozilla Firefox

http://www.smileysnetwork.com/firefox/firefox1.gif

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2006-09-03
 

Kiírások msn-re
Kiírások msn-re : Idegen nyelvű

Idegen nyelvű

  2011.01.30. 21:05


Idegen nyelvű

Yo te vi tan triste y tan solito que hubiera dado mi vida por curarte las heridas//Láttalak annyira szomorúan és annyira magányosan, Hogy életemet adtam volna, hogy begyógyítsam a sebeidet.
Nyelv:
Spanyol, Származás: Csacska angal, Ven a mí c. száma

Un enorme dragon nos robo el corazon// Egy hatalmas sárkány ellopta szívünket.
Nyelv: Spanyol, Származás: Csacska angal, Un enorme dragon c. száma

Ti siento en ese beso que no fue// Érezlek abban a csókban ami nem csattant el.
Nyelv:
Spanyol, Származás: Csacska angal, Ti siento c. száma

My emotions are storming and tears fall just like rain.//Tombolnak az érzelmeim, és a könnyeim hullanak, mint az esőcseppek.
Nyelv: Angol, Származás: mindenamilove.gportal.hu

Everything happens for a reason//Minden okkal történik!
Nyelv:
Angol, Származás: mindenamilove.gportal.hu

El más difícil no es el primer beso, sino el último.//Nem az első csók a legnehezebb, hanem a legutolsó!
Nyelv:Spanyol, Származás: mindenamilove.gportal.hu

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!